Vuohenjuustolla täytetyt uuniviikunat

Ainekset (4 kpl):

– 4 kpl tuoretta viikunaa

–  Vuohenjuustoa oman maun mukaan

–  Muutama saksanpähkinä

–  Loraus juoksevaa hunajaa

–  Kuivattua + tuoretta salviaa

– Maustamiseen pippuria

 

Valmistus (alle 15 minuuttia):

– Laita uuni 225 asteeseen

– Leikkaa viikunoihin tarpeeksi syvät ristiviillot, ei kuitenkaan kokonaan läpi

– Täytä viikunat vuohenjuustolla

– Leikkaa pähkinät pieniksi paloiksi ja ripottele viikunoiden päälle

– Valuta hunajaa päälle ja lopuksi mausta kuivuneella salvialla

– Laita 225-asteiseen uusiin noin 7 minuuttia

– Mausta pippurilla ja koristele tuoreella salvialla

 

Vinkki: Viikunat voi myös tarjoilla osana juustolautasta illallisen päätteeksi.

 

Herkullisia hetkiä,

Nathalie
Creative Designer / Interior Designer

Kommentteja ( 0 )

Suosituimmat
Kiinteistönvälittäjän mökkiunelma Snappertunassa
Loft-tunnelmaa Lauttasaaressa
Asunnon arvionti perinnönjakotilanteissa
Meille asuntosi on yksi tärkeimmistä eikä yksi tuhansista!

Seuraa meitä Instagramissa

Tilaa ilmainen arviokäynti

  • Rekisteriseloste

    * Tähdella merkityt kohdat ovat pakollisia