Näemme jokaisen asunnon arvon

Totta on, että olemme erikoistuneet arvoasuntoihin ja taidamme miljoonakohteiden, isojen perheasuntojen ja erikoiskohteiden kuten esim. merenrantahuviloiden ja kuolinpesien myynnin salat. Miljoonakaupat ovat meille arkipäivää, kun taas harva välittäjä uransa aikana pääsee siihen tavoitteeseen. Tämä on todellakin vahvuus erilaisten asuntojen myynnissä. Meillä jokainen asunto saa saman huomion ja sitä kohdellaan arvoasunnon tavoin!

Löydämme jokaisesta asunnosta sen kauneimmat puolet

Kuka määrittää mikä on hieno, kenen mielestä asunto on hieno. Hieno ei ole mitattava käsite. Välittäjämme eivät pyri arviokäynnillä mittamaan onko myytävä asunto hieno heidän mielestään. Heidän työ on katsoa asunnon hyvät ja huonot puolet sekä määrittää sille hinta. Jokainen koti on kaunis ja jokaisesta kohteesta löytyy sekä hyviä että huonoja puolia. Tehtäväksemme jää tuoda jokaisesta asunnosta parhaimmat puolet esille, tässä apunamme ovat parhaimmat valokuvaajat, videokuvaajat, stailaajat, 3D virtuaalistailaajat, graafikot, someosaajat ja muut alansa ammattilaiset.

Meille asuntosi on yksi tärkeimmistä eikä yksi tuhansista!

Ennen ja jälkeen 3D virtuaalikalustusta. Rivitalokoti, Haukilahti.

Meille asuntosi on yksi tärkeimmistä eikä yksi tuhansista!

Koolla ei ole väliä

Mikään asunto tai kauppa ei ole liian pieni meille. On totta, että pienemmät asunnot yleensä menevät nopeammin kaupaksi, mikä mahdollistaa useamman kaupanteon kuukaudessa. Isojen asuntojen eteen täytyy yleensä tehdä paljon enemmän töitä ja niitä tehdään harvemmin. Vaihtelu virkistää, välittäjämme myyvät mielellään erikokoisia asuntoja. – Samalla tyylillä ja ammattitaidolla, suurella sydämellä ja aidosti välittäen!

Meille asuntosi on yksi tärkeimmistä eikä yksi tuhansista!

Ennen ja jälkeen stailausta. Kaksio, Vantaa.

Meille asuntosi on yksi tärkeimmistä eikä yksi tuhansista!

Valitse paras hintalaatu-suhde

Paras ei ole aina kallein. Palkkiomme ovat kilpailukykyisiä ja kestävät kovankin vertailun. Välittäjää valitessa ei kuitenkaan koskaan kannata pelkästään tuijottaa palkkioprosentteja, vaan muista kysyä mitä hinnalla saat, esimerkiksi nämä kysymykset kannattaa esittää välittäjälle:

o mihin asuntoni hinta-arvio perustuu
o miten markkinoitte asuntoani
o minkälaisen myyntimateriaalin valmistatte?
o oletko myynyt asuntoja tältä alueelta, tunnetko alueen?

Pyydä myös nähdä muiden asuntojen myyntimateriaaleja niin näet omin silmin miltä ne näyttävät.

Westhouse tuntee koko pääkaupunkiseudun

Vaikka toimistomme on eteläisessä Espoossa, uskallamme väittää tuntevamme 25 vuoden kokemuksella ja yli 15 000 asuntokaupan tehneenä koko pääkaupunkiseudun sekä ranta-alueet Hangosta Porvooseen. Tälläkin hetkellä meillä on myynnissä asuntoja mm. Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa, Vantaalla, Inkoossa, Nummelassa ja Hyvinkäällä.

Oli asuntosi sitten pieni, iso, halpa, kallis, remontoitava, uudiskohde, arvoasunto, sijainnilta Haukilahti tai Hanko – meille asuntosi on yksi tärkeimmistä eikä yksi tuhansista!

 

Syysterveisin,

Nathalie
Creative Designer / Stylist

Kommentteja ( 0 )

Suosituimmat
Kiinteistönvälittäjän mökkiunelma Snappertunassa
Loft-tunnelmaa Lauttasaaressa
Asunnon arvionti perinnönjakotilanteissa
Meille asuntosi on yksi tärkeimmistä eikä yksi tuhansista!

Seuraa meitä Instagramissa

Tilaa ilmainen arviokäynti

  • Rekisteriseloste

    * Tähdella merkityt kohdat ovat pakollisia