Juhannukseen on enää reilu viikko. Sen kunniaksi haluamme jakaa teidän kanssa inspiraatiota ja fiilistelyä juhannusbrunssin kattaukseen. Aurinkoiset ja rennot päivät laiturilla, siitä on kesä tehty. Joten mitä sen parempaa kuin nauttia leppoisa juhannusbrunssi ystävien sekä perheen kesken laiturilla.

Tuo mitä löydät -periaatteella luot rennon ja persoonallisen kattauksen. Kaiken ei tarvitse olla etukäteen suunniteltua ja pohdiskeltua. Riittää että avaat kaapit kotona tai mökillä ja katsot mitä sinulta jo löytyy.

Leppoisa juhannuskattaus laiturilla

“Kaiken ei tarvitse olla etukäteen suunniteltua ja pohdiskeltua.”

Leppoisa juhannuskattaus laiturilla

Leppoisa juhannuskattaus laiturilla

“Juutti- tai tervanaru toimii myös hyvin serviettirenkaana mikäli sinulta ei suoraan sellaisia löydy. Erilaisilla ja eriparilautasilla ja kulhoilla tuot lisää rentoutta kokonaisuuteen.”

Puulava toimii loistavasti pöytänä ja pellavainen aluslakana pöytäliinana. Erilaiset räsymatot ja tyynyt tuovat pehmeyttä ja tunnelmaa. Tähän aikaan vuodesta ei tarvitse ostaa kukkia, vaan ne kannattaa poimia suoraan luonnosta tai puutarhasta. Vaasina toimii esimerkiksi tyhjä pullo, purkki tai muki.

Löytyykö sinulta juutti- tai tervanarua? Pienellä langanpätkällä voit koristella pullon tai purkin. Naru toimii myös hyvin serviettirenkaana mikäli sinulta ei suoraan sellaisia löydy. Erilaisilla ja eriparilautasilla ja kulhoilla tuot lisää rentoutta kokonaisuuteen. Nyt on loistava aika päästää luovuutesi valloilleen. Tyyli on ehdottomasti vapaa.

Leppoisa juhannuskattaus laiturilla

“Erilaiset räsymatot ja tyynyt tuovat pehmeyttä ja tunnelmaa.”

Leppoisa juhannuskattaus laiturilla

Leppoisa juhannuskattaus laiturilla

Paras näkymä, kesän tuoksu, laineiden ihailu, veden solina ja lintujen laulu, luovat parhaat edellytykset ihanalle keskikesän juhlalle. Vielä kun aurinko paistaisi ja sää olisi mukavan lämmin, olisi tuleva juhannus täydellinen!

 

Mukavaa juhannusta näin etukäteen,

Nathalie

Creative Designer / Stylist

Kommentteja ( 0 )

Suosituimmat
Kiinteistönvälittäjän mökkiunelma Snappertunassa
Loft-tunnelmaa Lauttasaaressa
Asunnon arvionti perinnönjakotilanteissa
Meille asuntosi on yksi tärkeimmistä eikä yksi tuhansista!

Seuraa meitä Instagramissa

Tilaa ilmainen arviokäynti

  • Rekisteriseloste

    * Tähdella merkityt kohdat ovat pakollisia