Inkivääritoffeet suolapähkinöillä

Ainekset:

– 6 dl vispikermaa

–  2 dl vaaleta siirappia

–  2 rkl glukoosisiirappia

–  1 tl sormisuolaa

–  75 g voita

– 1 rkl inkiväärimaustetta

 

Valmistus:

– Sekoita kaikki ainekset kattilaan

– Keitä seos ilman kantta n. 1-1,5 h koko ajan sekoittaen.

– Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun astiaan ja lisää suolapähkinät

– Anna seoksen jäätyä esim. pakastimessa

– Leikkaa jäätynyt toffee paloiksi

 

Herkullisia hetkiä,

Nathalie
Creative Designer / Interior Designer

Kommentteja ( 0 )

Suosituimmat
Kiinteistönvälittäjän mökkiunelma Snappertunassa
Loft-tunnelmaa Lauttasaaressa
Asunnon arvionti perinnönjakotilanteissa
Meille asuntosi on yksi tärkeimmistä eikä yksi tuhansista!

Seuraa meitä Instagramissa

Tilaa ilmainen arviokäynti

  • Rekisteriseloste

    * Tähdella merkityt kohdat ovat pakollisia